За нас

Това е семмеен бизнес и Ние сме посветени на благосъстоянието на всичките ни птици, благосъстоянието на нашите служители, както и удовлетвореността на нашите клиенти.

Усърдието на фермерите е да допринесат за по-добро качество на крайния продукт и желанието им е пъдпъдиците и техните яйца да навлязат повече в хранителния режим на българите като ги запознаят с полезните им свойства.

Фермата се намира в близост до град София, но в същото време достатъчно далеч от всякакви индустриални замърсители и вредители на цивилизацията. Разположена е в планински ЕКО регион, което комбинирано с хранителния режим на птиците спомага за получаването на екологично чист продукт, който може да бъде квалифициран като Органик.

Фермата е новопостроена със съвременни и иновационни технологии по всички изисквания и нормативни актове на ЕС.  Отговаря на изискванията за животновъден обект съгласно чл. 137  и Регламент  (ЕО) 852/2004  с рег. №  BG 2319008  ЕО за търговия с храни по чл. 1 т. 12 от закона за храните. Обектът е вписан в Регистъра на обектите за производство  и търговия на едро с храни и в регистъра на животновъдните обекти на ОДБХ София област с ветеринарен рег. № 2295-0060 и отговаря на ветеринарно – санитарните изисквания с предназначение : приемане, пакетиране, опаковане, етикетиране, съхранение и реализация на яйца от пъдпъдъци от собствена ферма. Въпреки че е нова на пазара, фермерите Ни имат дългогодишен опит в отглеждането на пъдпъдъци и добиване на производните им.


В нашата ферма мисията е да осигурим високо качество на крайния хранителен продукт, постоянни доставки и изключително обслужване на клиентите.


Пъдпъдъчите ни яйца са с атрактивни пъстри черупки, разкошно деликатесен вкус и са идеални както за основни ястия, така и за предястия, хапки, гарниране на салати и подправяне на блюда и коктейли. Поради множеството им предимства те могат да бъдат консумирани дори от хора, на които им е строго забранена консумацията на яйца.

Нашите продукти са:

  • 100 %   натурални
  • Без антибиотици и хормони
  • Без глутен                                                             

Здравословни ползи:

ЗП Божидар Стоичков
  • Препоръчва се включването им в ограничени дози при изкуствено хранене на кърмачета.
ЗП Божидар Стоичков
  • Пъдпъдъчите яйца усилват имунитета и нормализират дейността на стомашно-чревната и сърдечно-съдовата система.
ЗП Божидар Стоичков
Смята се, че системната употреба на 4-5 сурови яйца повишава значително половата потентност у мъжете и либидото при жените.
ЗП Божидар Стоичков
  • Четири броя пъдпъдъчи яйца, които по маса отговарят на едно кокоше, съдържат 3 пъти повече  кобалт и мед, четири пъти повече калий, желязо и фосфор, както и необходимата за организма- глутаминова киселина.
ЗП Божидар Стоичков
  • Яйцата от пъдпъдък са ценен продукт. Те имат антибактериално, имуностимулиращо и противооточно действие.

Ферма за пъдпъдъци